Tekstildug HEARTS ON A STRING - Notes by Susanne Schjerning

Tekstildug HEARTS ON A STRING - Notes by Susanne Schjerning.

En helt speciel juletekstilvoksdug! Farverne er en smukt nedtonet rød med okseblodsrødt blandet med guld. En tekstildug af de ganske særlige. Man tænker lidt på H.C. Andersens indviklede papirklip, når man ser de fantastisk fine flettede hjerter, der pryder hele dugen. Man fortabes lidt i at finde det ene smukke motiv efter det andet. Flethjerterne ligger over hele tekstildugen – forbundet af gyldne bånd. Måske familien eller vennerne kan inspireres til selv at klippe og flette julehjerter omkring denne tekstiljuledug...

Dugen egner sig til både hverdag og fest, da den er smuk og enkel i sit grafiske udtryk.

Da tekstildugen er praktisk som en voksdug, udvides brugen af den betydeligt. Tekstilvoksdugen er vævet i 100% bomuld, som er belagt med ikke blot ét men hele to lag akryl. Dette gør akrylvoksdugen næsten vandtæt. Samtidig er den også smuds- og olieafvisende. Når denne effekt ønskes opfrisket, skal man blot stryge akryldugen. Derved genopretter man akryldugens effekt af at være såvel smuds- som olieafvisende. Bagsiden er med antiskrid, så dugen ligger altid godt og sikkert på bordet.
Akryldugen er produceret i Europa i overensstemmelse med Øko-Tex Standart 100. Samtidig er akryldugen uden både pvc, fthaler og giftige flourstoffer.

● bredde: 140 cm
● 100% bomuld med effektiv akryl coatning og skridsikker bagside
● nem at vedligeholde - praktisk som en voksdug
● kan vaskes ved 30°, men tåler ikke centrifuge og tørretumbler

Vi klipper i den længde, du skal bruge
- og vi leverer altid dugen på rør uden folder.

159,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer
Tekstildug HEARTS ON A STRING - Notes by Susanne Schjerning

Yderelig information

Yderelig information
Farve Nej
Varenummer 031430.1-d
Tariff nummer 59031091