Tekstildug JUNGLE LEAVES - Notes by Susanne Schjerning

Tekstildug JUNGLE LEAVES - Notes by Susanne Schjerning

Det er lige før, man kan se en papegøje blandt blade af monstera andre eksotiske blade på denne tekstilvoksdug. Man føler sig netop ført ind i junglen, hvor træerne vokser helt op i himlen. Tekstildugen er i de allerfineste blå, grå og brune farver, som klæder hinanden super godt. Farverne lægger sig direkte op af en moderne indretning med lyse møbler – uden at forkaste de mørkere træsorter i hjem med f.erks. teak- og palisandermøbler. Tekstildugen vil passe ind alle steder!

Dugen egner sig til både hverdag og fest, da den er smuk og enkel i sit grafiske udtryk.

Da tekstildugen samtidig er særdeles praktisk, udvides brugen af den betydeligt. Overfladen af tekstilvoksdugen er 100% bomuld, som er belagt med ikke blot ét men hele to lag akryl. Dette gør dugen næsten vandtæt. Samtidig er den også smuds- og olieafvisende. Når denne effekt ønskes opfrisket, skal man blot stryge akryldugen. Derved genopretter man akryldugens effekt af at være såvel smuds- som olieafvisende. Bagsiden er med antiskrid, så dugen ligger altid godt og sikkert på bordet.
Akryldugen er produceret i overensstemmelse med Økotex Standart 100. Samtidig er den fri for både pvc, phthaler og giftige flourstoffer.

● bredde: 140 cm
● 100% bomuld med effektiv akryl coatning og skridsikker bagside
● nem at vedligeholde - praktisk som en voksdug
● kan vaskes ved 30°, men tåler ikke centrifuge og tørretumbler

Vi klipper i den længde, du skal bruge
- og vi leverer altid dugen på rør uden folder.

159,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer
Tekstildug JUNGLE LEAVES - Notes by Susanne Schjerning

Yderelig information

Yderelig information
Farve Nej
Varenummer 071418.1-d
Tariff nummer 59031091