Tekstildug ORIENTAL GARDEN Blue Moon - Notes by Susanne Schjerning

Tekstildug ORIENTAL GARDEN Blue Moon - Notes by Susanne Schjerning

Kølige blå farver præger denne smukke tekstilvoksdug. Man fornemmer at vinteren er på vej, og vi rykker sammen indendørs omkring det veldækkede bord. Med de mange næsten filigranagtige bregneblade, der pryder tekstildugen, er vi dog lidt endnu i efteråret. De kølige morgener med et blåt lys som tekstildugens blå farver er ved at få magten efter varmere tider. De enkle motiver af bregneblade, grene med blomster og kakaobønner er velkendte fra naturen, og de klæder et bord, der er smukt dækket med denne på én gang smukke og praktiske tekstilvoksdug.

Tekstildugen egner sig til både hverdag og fest, da den er smuk og enkel i sit grafiske udtryk.
Da dugen samtidig er særdeles praktisk, udvides brugen af den betydeligt. Overfladen af tekstilvoksdugen er 100% bomuld, som er belagt med ikke blot ét men hele to lag akryl. Dette gør tekstilvoksdugen næsten vandtæt. Samtidig er den også smuds- og olieafvisende. Når denne effekt ønskes opfrisket, skal man blot stryge dugen. Derved genopretter man dugens effekt af at være såvel smuds- som olieafvisende. Bagsiden er antiskridbelagt, så dugen ligger altid godt og sikkert på bordet.

Tekstildugen er produceret i overensstemmelse med Økotex Standart 100. Samtidig er den uden både pvc, fthaler og giftige flourstoffer.


● bredde: 140 cm
● 100% bomuld med effektiv akryl coatning og skridsikker bagside
● nem at vedligeholde - praktisk som en voksdug
● kan vaskes ved 30°, men tåler ikke centrifuge og tørretumbler

Vi klipper i den længde, du skal bruge
- og vi leverer altid dugen på rør uden folder.

159,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer
Tekstildug ORIENTAL GARDEN Blue Moon - Notes by Susanne Schjerning

Yderelig information

Yderelig information
Farve Nej
Varenummer 051560.1-d
Tariff nummer 59031091