Tekstildug SNOWFLAKE - Notes by Susanne Schjerning

Tekstildug SNOWFLAKE - Notes by Susanne Schjerning

Når denne tekstilvoksdug hedder Snowflake skal det tages helt bogstaveligt. Det vrimler med fine snefnug over hele tekstildugens gråblå bund. Snefnuggene daler stille og fint ned over et mylder af stilistiske juletræer. De står i små flokke på hele dugen. Hele sceneriet er holdt i kølige vinterfarver fra sort over grå, blå og til snefnuggenes hvide. Her er tale om en både finurlig og elegant tekstildug på samme tid.

Tekstilvoksdugen egner sig til både hverdag og fest, da den er smuk og enkel i sit grafiske udtryk.

Da dugen samtidig er særdeles praktisk, udvides brugen af den betydeligt. Overfladen af tekstilvoksdugen er 100% bomuld, som er coated med ikke blot ét men hele to lag akryl. Dette gør dugen næsten vandtæt. Samtidig er den også smuds- og olieafvisende. Når denne effekt ønskes opfrisket, skal man blot stryge akryldugen. Derved genopretter man akryldugens effekt af at være såvel smuds- som olieafvisende. Bagsiden er skridsikker, så dugen ligger altid godt og sikkert på bordet.
Tekstildugen er produceret i overensstemmelse med Økotex Standart 100. Samtidig er fri for både pvc, phthaler og giftige flourstoffer.


● bredde: 140 cm
● 100% bomuld med effektiv akryl coatning og skridsikker bagside
● nem at vedligeholde - praktisk som en voksdug
● kan vaskes ved 30°, men tåler ikke centrifuge og tørretumbler

Vi klipper i den længde, du skal bruge
- og vi leverer altid dugen på rør uden folder.

159,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer
Tekstildug SNOWFLAKE - Notes by Susanne Schjerning

Yderelig information

Yderelig information
Farve Nej
Varenummer 041461.2-d
Tariff nummer 59031091