Gennemsigtige duge i klar voksdug - Leveres altid rullet på rør

Beskyt din dug eller dit bord med en gennemsigtig voksdug. Du kan bruge klar plast eller gennemsigtig voksdug som en almindelig dug eller som et beskyttende lag over eller under en anden dug som f.eks. en almindelig stofdug. Med en gennemsigtig voksdug kan du beskytte dit bord uden at dække det til. Det kan betyde, at et nyt bord vil blive ved med at se ud som nyt i mange år. Designerdug.dk tilbyder en række forskellige dessiner og tykkelser i høj kvalitet indenfor gennemsigtig duge.

10 vare(r)

pr. side

 • Gennemsigtig dug 2,0 mm tyk, 100 cm bred - Ekstra kraftig klar voksdug

  349,00 kr.
 • Gennemsigtig dug - 0,15 mm tyk, 140 cm bred - Klar plast voksdug

  49,00 kr.
 • Gennemsigtig dug - 0,20 mm tyk, 140 cm bred - Klar plast voksdug

  69,00 kr.
 • Gennemsigtig dug Lux - 0,30 mm tyk, 140 cm bred - Klar Voksdug

  79,00 kr.
 • Gennemsigtig dug Lux - 0,30 mm tyk, 155 cm bred - Klar Voksdug

  99,00 kr.
 • Gennemsigtig dug 1,0 mm tyk, 100 cm bred - Kraftig klar voksdug

  219,00 kr.
 • Gennemsigtig dug 2,0 mm tyk, 100 cm bred - Ekstra kraftig klar voksdug

  299,00 kr.
 • Gennemsigtig dug 2,0 mm tyk, 150 cm bred - Ekstra kraftig klar voksdug

  399,00 kr.
 • Rund gennemsigtig dug med elastik - Klar voksdug - Til bord Ø 60 - Ø 170 cm

  209,00 kr.
 • Gennemsigtig rund dug Ø180 cm - Rund klar voksdug

  Diameter: 180 cm - Tykkelse: ca. 0,15 mm
  169,00 kr.

10 vare(r)

pr. side

Praktisk med en dug af klar plast - let at rengøre

En gennemsigtig voksdug giver optimal bordpladebeskyttelse. Den gennemsigtige voksdug er af god kvalitet og kan derfor bruges både privat, samt i restauranter, cafeer, institutioner mv. Den klare plast er fri for flalat og fremstillet i overensstemmelse med REACH, europæisk kemikalielovgivning og Oeko-Tex 100 standarden.

 

Vores klare plast er slidstærkt og alligevel lægger den sig faktisk lige så godt over bordets kant som en traditionel voksdug. Gennemsigtig voksdug er 100% vandtæt, så de små kan sagtens udfolde sig, uden du behøver at bekymre dig om pletter på det fine træbord underneden. Man kan også tænke sig en situation, hvor du har brug for beskyttelse af et arbejdsbord, samtidigt med at du skal kunne iagttage en arbejdstegning, der ikke må blive beskidt. Så kommer den klare plastdug også til sin fulde ret.

 

Du bestiller din gennemsigtige voksdug i metermål direkte online hos designerdug.dk 

Designerdug.dk tilbyder et bredt udvalg af klar plast til en række forskellige formål. Det er meget nemt at bestille hos os. Du får dugen lige præcis til dine mål. Bemærk dog, at den kraftigste gennemsigtig voksdug i den første tid efter udrulning kan krympe på længden. Som følge heraf sender vi altid nogle typer to-tre centimeter længere end bestilt, se beskrivelse nedenfor individuelle produkter. Vi anbefaler at dugen justeres endeligt, når den ikke længere krymper. Vi sender normalt din dug et par dage efter du har afgivet din bestilling, og du modtager dugen stramt rullet på rør uden folder. Brug også røret til at holde din dug.