Rikke Brorson

Stifteren af designvirksomheden by Brorson har siden 2010 designet og produceret tidløst boligtilbehør og livsstilsprodukter. Rikke Brorson er uddannet faglærer i billedkunst og har mange års erfaring med design, form og farve. Hun kombinerer sin faglige baggrund og viden med sine mange oplevelser og indgående kendskab til den skandinaviske natur og vildt, hvor hun færdes som både jæger, fotograf og tegner. 

Naturen og vildtet er Rikke Brorsons inspirationskilde og omdrejningspunkt. Det gengives stilfuldt i hendes design med et blødt og let grafisk touch -dog med sans og respekt for motivernes naturlige og smukke former. Ved at gengive naturens motiver i en grafisk forenkling fremhæves de meget tydeligt, og på elegant vis får de deres helt eget specielle udtryk og liv. 
 
Fra første tanke til det færdige produkt bruges der meget tid på detaljer, farver, udtryk og former. Konceptet bag de forskellige grafiske motiver udvikles på baggrund af Rikke Brorsons oplevelser, iagttagelser, viden og historier. 
 
”Tiden er til ting, der giver mening og som har en varighed. Med naturen og vildtet som inspirationskilde, designer jeg bolig- og livsstilsprodukter under navnet by Brorson. For mig er det kun et plus, at designet i by Brorsons livsstils- og boligprodukter er meget personligt og stilrent."

Produkter

Akryldug