Susanne Schjerning

Susanne Schjerning er uddannet fra Danmarks Designskole i 1999. Hun henter sin inspiration i naturen - i landskaber af blomstrende enge, frie fugle og skovens mangfoldighed af dyr. Susanne er overbevist om, at vi i vores travle hverdag har godt af at blive mindet om den ro, der findes under trækronerne. Og om den store oplevelse det er at komme tæt på dyrenes verden.  

Susanne Schjernings inspiration kommer alle vegne fra. Det kan være en stemning, bestemte farvekombinationer, landskaber - eller den måde, en plante kaster skygge på en mur. Derfor håber Susanne, at du vil tage et stykke af hendes natur med ind i din bolig - og at det vil bringe dig glæde og harmoni hver dag.   

Kollektionerne handler ikke kun om fordybelse og en hverdag i balance. Der skal være plads til begejstring, spontanitet og glimt i øjet. Så du mærker livet - og hvordan det bedst giver værdi for dig. God kvalitet og holdbarhed er også to nøgleord, når man taler om Susanne Schjerning. 

I 2003 stiftede hun design by Susanne Schjerning,hvor hun håndtrykte enkle grafiske motiver på puder, som dermed fik deres eget unikke udtryk. I 2008 begyndte Susanne Schjerning at arbejde med sengetøj og duge. Og i dag er der opbygget en omfattende kollektion.

Find din Susanne Schjerning tekstildug her.