Smukke damaskduge fra Compliments

Smukke damaskduge fra Compliments

Compliments - nordisk design fra Danmark

Compliments er dansk design i topklasse. Stilen er nordisk og passer rigtig godt til vores smag på disse breddegrader. Inspirationen til de forskellige designs bliver hentet fra vores nordiske natur og farverne ligeså. Derfor vil du altid kunne finde en flot dug til at skabe hygge i dit hjem blandt Compliments mange motiver og farver.

Damaskvævede duge i høj kvalitet

Compliments damaskduge er vævet i en god og slidstærk kvalitet. De er også behandlet på en måde, så de er smudsafvisende og dermed ikke skal vaskes i tide og utide. Når de så skal i vaskemaskinen, foregår det ved blot 60 grader og selvfølgelig skal tørretumbleren undgås. Det betyder at vi kan skåne miljøet ved det lavere energi forbrug.

4 vare(r)

pr. side

 • Compliments Damaskdug Ice, grøn - Vælg mellem mange størrelser

  Pris: 599,00 DKK

  449,00 DKK

 • Compliments Damaskdug Ice, blå - Vælg mellem mange størrelser

  Pris: 599,00 DKK

  449,00 DKK

 • Compliments Damaskdug Ice, lilla - Vælg mellem mange størrelser

  Pris: 599,00 DKK

  449,00 DKK

 • Compliments Damaskdug Ice, grå/antracit - Vælg mellem mange størrelser

  Pris: 599,00 DKK

  449,00 DKK

4 vare(r)

pr. side

Vidste du?

Den damaskvævede dug er opfundet i det nære orienten og har sit navn fra den syriske by Damaskus, der har været beboet og gennemstrømmet af forskellige kulturer siden 5000 år før Kristus. I middelalderen tog handlende og korsridderne tekstiler med sig op til norden dernede fra og introducerede dermed den jaquardvævning, der kendetegner damaskduge til vores område.
Vævningen består i dels en glat og dels en ru vævning, der fremkalder et mønster i dugen. Det giver et flot spil med det indfaldende lys.