Tekstil Juleduge - Høj Kvalitet, Lave Priser

Vi tilbyder Danmarks største udvalg af juleduge - til skarpe priser. Se vores mange flotte tekstilduge til jul og nytår herunder - praktiske og elegante til julefrokosten eller til juleaften.

Bestil nemt juledugen på metermål så det passer lige til dit bord. Vi ruller juledugen på rør, så den undgår folder. Du kan derudover også bestille dugen som rund eller oval

1 til 30 af 69

pr. side

1 til 30 af 69

pr. side

En juledug fra designerdug.dk

Skab det hyggelige julebord med en juledug fra Designerdug. Vi har et bredt udvalg af tekstilduge i metermål med julemotiver. Derudover kan du også finde helt klassiske juleduge. Juledugene er elegante og praktiske til hverdag, julefrokoster, juleaften og nytårsaften.

Bestil nemt online på siden i lige præcis det mål som passer til dit bord. Vi ruller juledugen på rør, så den undgår folder. Derudover kan du også bestille din juledug som rund eller oval.

Eller se vores store udvalg af damask duge i høj kvalitet - til dig, der sætter en ære i at dække et virkelig flot bord til juleaften. Og selvfølgelig er julen osse tiden, hvor en flot voksdug med hyggelige motiver eller klar plast er på sin plads - fx når der skal klippes, æltes, pyntes, produceres konfekt.....Gør en god handel, når udvalget størst