Notes by Susanne Schjerning

Smukke duge i flot design med skridsikker bagside 

Med en Notes tekstilvoksdug fra Susanne Schjerning får du smuk dansk design ind i dit hjem. De mange flotte designs gør det nemt at finde lige din favorit. Alle tekstilvoksdugene er i topkvalitet. Materialerne er 100% bomuld, der er coatet med akryl hele to gange. Så er de nemme at holde med meget lidt vedligeholdelse. Skulle der blive spildt på dugen, tørres den blot af med en fugtig klud. Desuden har tekstilvoksdugene en antiskrid-bagside, så de ligger sikkert på bordet. Voksdugene er produceret i Europa og er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX® og fri for pvc og giftige flourstoffer.

Du kan bestille din Notes tekstilvoksdug i nøjagtig den længde du ønsker. Vi klipper dugen på mål, med fine kanter uden flosser. Når vi leverer tekstilvoksdugene, sender vi dem altid oprullet på rør. Når du modtager din dug, er den fin og glat - uden folder.

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side


Du kan læse meget mere om Susanne Schjerning her.

Mange gode grunde til at vælge en Notes by Susanne Schjerning tekstilvoksdug:

-  Dække er smukt bord
-  Nyde de smukke danske designs
-  Passer godt på dit bord, da det bliver godt beskyttet mod fedt og snavs
-  Spare mange gange vask og strygning af dug, da du blot skal tørre tekstildugen af efter brug
-  Glæde dig over de smukke nordiske farver
-  Bruge tekstildugen igen og igen, da dens akryl-coatede overflade er stærk
-  Glædes over at akryl-coatningen er 100% pvc og phthalatfri
-  Glædes over at dugen er Øko-Tex Standard 100 og har høj lysægthed.


Vask og vedlige hold af din tekstilvoksdug

Når mennesker er samlet omkring et bord, vil der af og til ske uheld. Med en Susanne Scherning tekstilvoksdug på bordet er du godt hjulpet. Den tørres blot af inden for en halv time efter uheldet, og dugen er frisk og fin igen. Du må ikke skrubbe på dugen, da akryllaget så kan beskadiges. Tør blot af med en fugtig klud.

Er dine pletter ikke væk efter en aftørring, kan tekstildugen vaskes ved 40 grader - men uden centrifugering. Mens dugen stadig er fugtig skal den stryges med f.eks. et viskestykke over, til den er tør. Strygejernet skal max stå på 2 prikker. Tekstilvoksdugen kryber max 2 % ved vask.